‘Alles wat we wilden’

“Je staat aan het begin van je leven en je moet wel alles eruit halen wat erin zit. Later mag je rond gaan hannesen als je iets hebt bereikt.” Een uitspraak van een van de geïnterviewden in de documentaire ‘Alles wat we wilden’ uit 2010. Maakster Sarah Mathilde Domogala volgde voor de film vier succesvolle jonge mensen die ondanks hun succes nog steeds denken dat ze niet goed genoeg zijn. De documentaire werd ‘omarmd door de millennial als dé film van hun generatie’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s