Verslaafd aan afleiding

Word je gek van je smartphone die constant bliept, maar wil je ook niet zonder de gemakken ervan leven? Alex Soojung-Kim Pang geeft in The distraction addiction (Nederlands: ‘Verslaafd aan afleiding’) tips hoe je ‘gelukkig kunt zijn met een digitaal leven’. Digitale sabbaticals, een technologiedagboek, contemplatief computeren… Het komt allemaal neer op het zelf in de hand houden van je online bereikbaarheid. Het boek leest makkelijk, is grappig, herkenbaar en levert je bovendien wellicht inzichten op over jouw eigen technologiegebruik.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s